Planning » Application Summary

Help with this page (opens in a new window)

18/01071/PFUL3 | Roof over communal room conservatory area replaced and extended to create canopy over building entrance, new glazing introduced to external facing wall of conservatory. Entrance doorset replaced and removal of timber outbuilding to corner of communal facility. | Communal Rooms Mayfield Court Nottingham NG2 2HS
Reference 18/01071/PFUL3
Alternative Reference PP-07014671
Application Received Thu 31 May 2018
Application Validated Wed 06 Jun 2018
Address Communal Rooms Mayfield Court Nottingham NG2 2HS
Proposal Roof over communal room conservatory area replaced and extended to create canopy over building entrance, new glazing introduced to external facing wall of conservatory. Entrance doorset replaced and removal of timber outbuilding to corner of communal facility.
Status Pending Consideration
Appeal Status Unknown
Appeal Decision Not Available

There are 9 documents associated with this application.

There are 0 cases associated with this application.

There is 1 property associated with this application.

an idox solution (opens in a new window)